Wednesday, December 29, 2010

Hari Tidur Sedunia (xtvt 29/12/2010)

.
Taking a nap

Takleh tutup mulut

On da way to Putatan with mommy

Sampai Klinik Kesihatan Putatan pun tak bangun2

Arif tengah practice nak jadi pilot

Add caption

Arif:: NENEK!! Jom jalan2!!  ..  Nenek: tak boleh. Nenek tgh makan. (geleng2 kepala)

Alaaaaaaaaaaaaaaaa nenek niiiiiiiiii

Dah sampai Ketiau

Paksu: Arif, cepat tidur. 1 minit lagi bola AFF nak main. .. Terus Arif tidur.

Ondaway balik KF.
Upon arrival, I pooped.

14 comments:

Aida The Pink Goddess said...

SUPER UBER DUPER COMEL TO THE MAX!

Aida The Pink Goddess said...

SUPER UBER DUPER COMEL TO THE MAX!

maksu said...

hot nya paksu layan arif..

Admin said...

maksu?

abu ubaidah said...

sapa maksu? ben??? hahaha

comelnya arif,mcm berbual2 dgn mak pulak,rambut maintain pindik,restoran mn tu? mcm unik..

sndr2 je kakak drive balik ketiau?pgg arif masa driving ka tu?mn blh letak baby kat seat depan oii!!! ....baby kena di belakang

Ibrahim & Jihan said...

arif dah bole duduk ka? so cute la tgk dia ketawa besar tu..hihi;)

Nadh said...

Baidah: Kat RCH la tu. Takkan tak kenal dah kot. Dari KF ke Ketiau, drive sendiri. Dari Ketiau ke KF pun drive sendiri. Arif tiduuuuuuuuuuurr ja sepanjang perjalanan. Yang Arif pegang stereng tu, parking tepi jalan. tula nampak mcm tgh driving. Kalau drive sendiri2, takkan nak letak Arif kat seat belakang.

Jihan, dia boleh duduk dah skrg tapi masih nak kena berjaga2 jugakla. Syaakirah apa perkembangan? badan dia makin chubby tu.

abu ubaidah said...

bestnya arif byk pic masa kecik2,anak 1st mmg bertuah kan,byk pic dia,mcm kakak la haha

smp amat,tkde lansung pic,sedih

Ibrahim & Jihan said...

hehe..byk perkembangan dia skrg, lebih kurang arif la. merangkak x pndi lagi, baru pandai agkat badan, mengengsot ke depan ke belakang & pusing2 badan. kalo letak atas katil bulih jatuh la ;) agkt tgn bye2 pun dia pandai skrg,siap ngomel2 lagi kalo org bye2 dia. mcm comel plak nih. cuma duduk blom stabil lagi. x bole duduk lama, masih kena pegang. kalo x dia pndi tumbang sdri.hehe. 1 lagi yg jihan prasan, dia suka tgk buku, 'baca' buku kunun..lama dia tgk buku ni. kalo org bc, dia pun sibuk2 mau bc skali.^_~

mm,malas mau update ;) blog pun sunyi sepi jak.kononnya xda masa mau update bah.haha.

Datu Nazrin Arif said...

hehe umur lebih kurang, perkembangan pun lebih kurang

fa-aja-aja said...

betul tu kata abg abu,anak fes la bnyk gmbr..tp yg lucu tu sampai si farid ja terus takda gambar.hahahaha

Admin said...

ada ba fa
sekeping
haha

Anonymous said...

yg bg susu kat arif tu sapa?? leh kenal tak?? sweet sgt tgk dia layan baby....

Admin said...

err..