Friday, January 14, 2011

The Art of Ripping

I considered myself as an artist coz today I came up with an abstract idea. U know, the result was quite unique. Let me teach u how to do it.

First, ripped the first page of your nursery rhymes book

2nd, examine the page thoroughly.

3rd, make the paper as flexible as it can be to make it easier to tear.

Tadaaaaaaaaaaaa!!! Don't u think it's unique?

I wonder why mommy was furious about this...

16 comments:

Akak said...

Arif dah masuk level destructive dah sekarang. Semua barang nak dicapai & diuji ketahanannya. Buku mmg confirm koyak. Spring dah hilang keanjalan. Kipas yg ada 3 kelopak dah tinggal 1. Lepasni apa lagi

DrNurolSainuri said...

ada level destructive ka pulak? haha
ngam je muka humpty dumpty tu takut kna koyak :))

Anonymous said...

Collage is the next thing to learn. Its the twin bro of ripping.Believe me its worthwhile trying.It can become a testimonial for the future.

abu ubaidah said...

haha dia dh kuat pgg benda,beli buku yg keras2,mcm kita punya dulu,soo tk dpt koyak haha

visitors ba 2k ,napa tk promom ni? mn org nk dtg

Anonymous said...

haha. xlama triton tu di bukak nya

Anonymous said...

dulu suka baca blog ni tapi sekarang....

Anonymous said...

Kenapa sekarang?... Kami masih baca setiap hari.. I suggest there should be more educational entries or lets put up a competition! Pertandingan baby comel!! Every baby is the winner..

Datu Nazrin Arif said...

kalau ada pertandingan, Arif takleh ikut.

kena bagi famous dulu blog ni barula boleh ada competition.

to update everyday, of course not every entry ada post ilmiah.

abu ubaidah said...

who the hell is this ano,very2 annoying haha,

tkpe asal meningkatkan visitors

Datu Nazrin Arif said...

haha ano.. ano..

Aida The Pink Goddess said...

yelah, lagi dia dtg, lagi tingkat pendptn, dia yg sakit hati, DNA dpt untung bah, takpe biar je dia bg duit.hehe

Anonymous said...

sekarang suka menunjuk-nunjuk, beli brg, ambil gambar, post di blog.

overexposed

Mommy Arif said...

ya ba kan aida.

ano,baru sekali je di blog ni pernah ambil gambar barang yg dibeli.

marketing is overexposed.

Ibrahim & Jihan said...

ada pulak org jeles arif selalu dapat mainan baru..nak jgk la tu.hihi;)

Paksu Arif said...

anon - newbies

Aida The Pink Goddess said...

hahah, ano hanya watak picisan, keep on blogging! nanti lenyap lah dia makan hati!