Wednesday, January 26, 2011

Pictures of the Day

 ,
After 50 attempts, I finally rip off the last piece of my fan's petal!!

Baba's temporary workshop

His new 20V engine

Look at my stomach. Hehehe

New face expression

Hahaha bidak

10 comments:

abu ubaidah said...

ni facial expression utk apa?haha

baru ke enjin? cantik,tkde yg murah2 utk toyota kita? baidah nk tukar

abu ubaidah said...

tak ensem la arif pakai pink,yg last pic tu mcm pompuan je,ITS A BIG NO!!

Ibrahim & Jihan said...

uiyoo...syaakirah pun suka buat muka busuk mcm si arif tu skrg :D jeles la tgk arif boleh duduk mcm tu..hihi.

Aida The Pink Goddess said...

header semakin mantap!

Datu Nazrin Arif said...

Arif buat muka tu suka2. Bukan ada sebab pun. Enjin ada. 16V, auto, power steering, RM7k. Belum masuk kos pasang & beberapa barang tambahan.

Tepaksa pakai pink sbb tu ja baju yang besar di Ketiau. haha

Jihan, saya jeles Syaakirah dah merangkak. Ish2..

Header tu mmg mantap! I like!

Paksu said...

amat mimpi pegang perut arif semalam

Paksu said...

mcm muka anak pacik parno yg last tu
rania
haha

DrNurolSainuri said...

amat.. apa maksudnya tu pgg perut arif? perut kamu sama ka? hehe

syaakira dah merangkak sebelum duduk? developmental deviancy tu. lain drpd yg lain. :)

abu ubaidah said...

tula mcm pompuan je pic last tu,arif buncit!!

Aida The Pink Goddess said...

wuina, hari2 tukar header, mantap